Velkommen til DBU Hotel i Tilst

DBU Hotel & Kursuscenter er et moderne selvbetjeningshotel, beliggende i Tilst, blot 7 km fra det centrale Aarhus. Gæsterne tilbydes gratis aflåst parkering, gratis WiFi, adgang til fælles køkkenfaciliteter med køleskab og mikrobølgeovn, og gratis kaffe og te ad libitum.

Da det er et selvbetjeningshotel får man hurtig og nem ind og udcheckning, man får tilsendt en SMS/mail med informationer kl 14. dagen før indcheckning.

Hotellet har 34 værelser i moderne minimalistisk stil med 2-3 enkeltsenge. Værelserne har eget bad og toilet, fladskærm og direkte udgang til vores gårdhave og vores andre skønne grønne områder. 

Morgenmaden består af en klassisk morgenbuffet med bl.a. yoghurt, mülsi, havregryn, æg og rundstykker. Morgenmaden er fra 07.00-09.00 i hverdagene og fra 08.00-10.00 i weekenderne.

Book dit hotelophold her

Værelser

De 34 dobbeltværelser på DBU Jylland Fodboldcenter er alle praktisk indrettet med to senge, toilet, bad og fladskærm - og naturligvis er der gratis trådløs internet på alle værelser.

Med ekstra lange senge (90 x 210 cm) er der også god plads til høje personer.

Stor TV-pakke

På vores store fladskæme i fællesområderne og på værelserne har vi sørget for, at du aldrig behøver at gå glip af en fodboldkamp eller anden stor sportsbegivenhed. Med kanaler som 3+, TV2 Sport, 6’eren, 9’eren, TV3 Sport1+2 samt Eurosport og Eurosport 2, er du således dækket godt ind.

Hvert værelse er 20 m2 og indeholder:
2 senge
Toilet + bad
Egen udgang til terasse/gårdhave
22” fladskærm
Gratis WiFi
Garderobe
Sengebord med sengelampe

BOOK DIT VÆRELSE HER

View the embedded image gallery online at:
http://dbuhk.dk/hotel#sigProIdec75b52bb2

Top
Thrane.nu