Sådan siger brugerne

Snejbjerg SG&I

Drengene  vil gerne sige en STOR tak til DBU Jylland for en fantastisk weekend og en super god træningslejr.

Vi har ikke noget som helst at sætte en finger på - der er KUN  store roser herfra.

Vi fik sat en godt program sammen i fællesskab med DBU Jylland, og at de tilmed kunne byde ind med en super gang træning fredag aften var kun et ekstra oplevelse for drengene - de syntes virkelig at det var godt.

René (fra DBU Jylland Fodboldcenter, red.) fandt et par gode hold vi kunne møde. Hils TST og sig tak for god modstand. Vi tabte begge kampe men for os var det god træning at komme op imod overmagten. 

Serveringspigerne var også fantastiske. Meget servicemindede, hjælpsomme og altid smilende.

Vi håber at vi kan "få råd" til at prøve sådan en weekend en anden god gang, for ud over det fodboldmæssige så fik vi også en super social oplevelse ud af det. Drengene blev godt rystet sammen og hyggede sig.

Vi vil helt sikkert give vores varmeste anbefalinger til andre klubber.

Steen Jensen, Snejbjerg SG&I

Nordea


Tak for 2 gode dage i Tilst i f lotte og funktionelle bygninger og faciliteter.

Jeg vil meget gerne rose og anerkende alle medarbejdere i DBU Jylland, Tilst. De gjorde forskellen og dannede en fantastisk ramme for vores kursus ophold;

Alle mine medarbejdere følte sig velkommen, mødt af glade mennesker, der var åbne og service orienterede og gjorde, at det blev virkelig to gode dage.

Det er simpelthen en fornøjelse at møde sådan en organisation, der udstråler imødekommenhed og service – det danner en super positiv ramme for vores kursus.

Per Sjørup Christiansen, direktør, Asset Finance, Nordea Finans Danmark A/S, efter et 2-dages ophold for 21 Key Account-managere. 
 

A6 Svømmeklub

Helt overordnet var vi meget tilfredse, og vi kommer bestemt gerne igen i forbindelse med fremtidige stævner i Århus. Skønt at være et sted, der er emmer af sport. Vi følte os meget tilpas.

Jeg har følgende kommentarer:
- dejlige værelser
- gode lokaler
- roen var god og vigtig for os
- dejligt med fri adgang til kaffe og vand
- dejligt med adgang til køkkenfaciliteter
- tak for tørrefaciliteterne!!

 

Top
Thrane.nu