fbpx

Om

DBU hotel og kursuscenter startede sine dage i 2012 som fodboldcenter, her husede vi landsholdet og mange andre hold fra DBU. I 2016 ændrede stedet dog navn til DBU Hotel & Kursuscenter og vi åbnede dørene for alle slags hotelgæster. 

Vi vil derfor med glæde byde jer velkommen på vores hotel som består af 34 værelser, 2 opholdsrum og 4 mødelokaler. Vi lægger hus til alle typer arrangementer, lige fra konfirmation til salgsmøder. Vi tilbyder naturligvis også en dejlig overnatning til en lav pris tæt på det hele.

Vi er mere eller mindre et selvbetjeningshotel, dette betyder ikke at vi går på kompromis med servicen. Det betyder blot at du selv tjekker dig ind. Dette gør du ved at finde konvolutten med dit navn på, her i finder du nøglen til dit værelse. Det er nemt og hurtig. 
 

 

Sådan siger brugerne

Snejbjerg SG&I

Drengene  vil gerne sige en STOR tak til DBU Jylland for en fantastisk weekend og en super god træningslejr.

Vi har ikke noget som helst at sætte en finger på - der er KUN  store roser herfra.

Vi fik sat en godt program sammen i fællesskab med DBU Jylland, og at de tilmed kunne byde ind med en super gang træning fredag aften var kun et ekstra oplevelse for drengene - de syntes virkelig at det var godt.

René (fra DBU Jylland Fodboldcenter, red.) fandt et par gode hold vi kunne møde. Hils TST og sig tak for god modstand. Vi tabte begge kampe men for os var det god træning at komme op imod overmagten. 

Serveringspigerne var også fantastiske. Meget servicemindede, hjælpsomme og altid smilende.

Vi håber at vi kan "få råd" til at prøve sådan en weekend en anden god gang, for ud over det fodboldmæssige så fik vi også en super social oplevelse ud af det. Drengene blev godt rystet sammen og hyggede sig.

Vi vil helt sikkert give vores varmeste anbefalinger til andre klubber.

Steen Jensen, Snejbjerg SG&I

 

Nordea


Tak for 2 gode dage i Tilst i f lotte og funktionelle bygninger og faciliteter.

Jeg vil meget gerne rose og anerkende alle medarbejdere i DBU Jylland, Tilst. De gjorde forskellen og dannede en fantastisk ramme for vores kursus ophold;

Alle mine medarbejdere følte sig velkommen, mødt af glade mennesker, der var åbne og service orienterede og gjorde, at det blev virkelig to gode dage.

Det er simpelthen en fornøjelse at møde sådan en organisation, der udstråler imødekommenhed og service – det danner en super positiv ramme for vores kursus.

Per Sjørup Christiansen, direktør, Asset Finance, Nordea Finans Danmark A/S, efter et 2-dages ophold for 21 Key Account-managere. 
 

A6 Svømmeklub

Helt overordnet var vi meget tilfredse, og vi kommer bestemt gerne igen i forbindelse med fremtidige stævner i Århus. Skønt at være et sted, der er emmer af sport. Vi følte os meget tilpas.

Jeg har følgende kommentarer:
- dejlige værelser
- gode lokaler
- roen var god og vigtig for os
- dejligt med fri adgang til kaffe og vand
- dejligt med adgang til køkkenfaciliteter
- tak for tørrefaciliteterne!!

 

Danske Fodbold Fanklubber

 

På DFFs vegne vil jeg gerne takke jer for et fantastisk ophold hos DBU Jylland.

De piger som I har hos jer, har været helt fantastiske.

Under vores evaluering af vores eget seminar, blev de ros til skyerne og bestyrelsen fik til opgave fra medlemmerne, at sørge for at pigerne fik en stor tak.

Så det håber jeg meget I vil give videre til dem.

ALT har været helt i top - værelser, mad, lokaler……  ja, alt har spillet.

Måske dukker vi op en anden go gang, når vi ud i fremtiden igen skal afholde seminar i de jyske.

 

Hilsen Helle Fahlgren, DFF

View the embedded image gallery online at:
https://dbuhk.dk/om#sigProId048e09fd25

Top
Thrane.nu